‘Stukkies’

Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen met Twitteren. Omdat ‘kort van stof’ niet mijn sterkste kant is valt dat nog niet mee. Ook omdat ik niet de hele dag achter m’n knoppenbord zit. En ook niet altijd iets belangwekkends te melden heb. En áls ik iets te melden heb moet dat precies kloppen. Elk woord, elk leesteken moet op z’n plaats staan. Dat lukt ook lang niet altijd in 140 tekens.
Op Hyves riep ik een paar dagen geleden dat ik een boek ga schrijven. Stof genoeg. Toen ik daar serieus over ging denken dacht ik dat ik eerst maar eens moest beginnen met ‘stukkies’. Ook stof genoeg. Maar dan wel in een zelfgekozen omgeving. Via Twitter raakte ik op de hoogte van WordPress en besloot ik eens te kijken of bloggen iets voor mij is. Het was weer even sleutelen, ongedaan maken en weer opnieuw sleutelen voordat deze oudere jongere de website weer in de grip had. Maar nu is het moment om daadwerkelijk van start te gaan.
Luchtig, pittig, verdrietig, blij, boos, teleurgesteld, helder, onduidelijk, respectvol, scherp maar altijd eerlijk. Zelfs politiek zal ik niet uit de weg gaan. Gaandeweg hoop ik een herkenbare stijl te ontwikkelen.
Hopelijk beleefd U net zo veel plezier aan het lezen, als ik aan het schrijven.
Harrie

Dit bericht is geplaatst in Met een glimlach. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>