Verkering

Tjongejonge. Er gaat veel vrije tijd zitten in het hebben van verkering. Zoveel dat het er niet van komt om hier regelmatig iets te schrijven. Voor mij betekent het wel dat het leven er alleen maar leuker op is geworden.

Voor de dagelijkse leuke ervaringen ben ik meer gericht op Facebook. Dus zal dit toch meer een plek worden voor de zaken die mij verbazen in negatieve zin of voor mij onvoorstelbaar zijn.

Want die zijn er ook. Alleen vind ik Facebook daar geen geschikt medium voor. Aan de andere kant heb ik nog regelmatig de behoefte om mijn verbijstering onder woorden te brengen. Zoals het gedoe rond de opvang van vluchtelingen in de Orangerie in Eindhoven. Maar ook om de blijvende weigering van het bestuur van de Landelijke stichting Muur Tegen Geweld om de namen van Romy en Daniël te plaatsen.

Wordt vervolgd.

Dit bericht is geplaatst in Met een glimlach. Bookmark de permalink.