Terugkerend Licht

 

Voor iedereen die het niet persoonlijk ontving:

Terugkerend Licht FB2 copy

Duizenden jaren geleden al , vierden de mensen  na 21 december de terugkeer van het licht. Bij het ontstaan van de christelijke kerken werd dat gekoppeld aan de geboorte van Jezus. De commercie maakte er kerstmis van. Het worden nu nog ‘de feestdagen’ genoemd.

De afgelopen jaren vond ik er weinig feestelijks aan. Dus geen boom in huis en geen lichtjes in de tuin. In de loop van 2013 heb ik ontdekt dat het leven weer de moeite waard is om geleefd te worden.

Er zijn littekens, kleine en grote, onzichtbare en zichtbare. Maar ze doen nu geen pijn meer. Mijn leven is ‘lichter’ geworden.Daarom vier ik dit jaar de terugkeer van het Licht in mijn leven. Met lichtjes in en om het huis. Maar vooral in mijn hart.

Dat Licht wil ik graag met jullie delen. Met de wens dat er ook Licht in jullie leven kan zijn.

Dit bericht is geplaatst in Met een glimlach. Bookmark de permalink.